Psykolog Kim Bonnesen

Mindfulnessgudstjenester i Husumvold kirke

Nærvær og ro i krop og sind

– med rolig opmærksomhed blive ført ind i et nærvær.

Mindfulnessgudstjenesterne i Husumvold kirke er tænkt som en pause i hverdagen, hvor kirkens smukke rum danner ramme om meditation, refleksion, bøn, stilhed, musik og tilstedeværelse.

Hver aften har sit eget tema og kirkens sognepræst Line Bjørn Hansen kommer med sit bud på kristendommens perspektiv på vores liv i dag. Dette efterfølges af to meditationer, der på forskellig vis giver plads for nærvær og ro i krop og sind, guidet af mindfulness-instruktør Kim Bonnesen. Organist Helgi Breiner står for musikken gennem gudstjenesten.

Kom og hør klokkerne ringe. Giv dig selv plads til ro og fordybelse. Mærk nærværet mellem dig og de øvrige deltagere. Lad kroppen og sindet falde til ro i kirkens trygge rum og gå derfra med skuldrene sænket og en fornemmelse af afslappethed og balance mellem krop og sind.

Mindfulnessgudstjenesterne startede i august måned 2021 og emnerne har indtil nu været:

2021: accept, gavmildhed, tillid, taknemmelighed og medfølelse.

2022: kærlighed, ro, glæde, opmærksomhed, venlighed, at give slip, tålmodighed, beginners mind (nybegynderens sind), tilgivelse og årsskifte.

Mindfulnessgudstjenesterne afholdes i torsdag en gang om måneden kl. 17.00 – 18.00 og indtil videre er der planlagt disse mindfulnessgudstjenester i første halvdel af 2023:

  • 19.1 med emnet jord

  • 16.2: stilhed

  • 16.3: nærvær

  • 27.4: glæde

  • 25.5: ild

  • 22.6: vand

Forårets emner er således en blanding af både traditionelle mindfulness-emner (stilhed, nærvær og glæde) og elementer (som jord, ild og vand).

Rammen for mindfulnessgudstjenesterne: Husumvold kirke

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Copy link
Powered by Social Snap