Psykolog & psykoterapeut Kim Bonnesen

Telt-overnatning, Gribskov, N-Sjælland

Personlig udvikling

Der kan være mange grunde til, at vi ønsker at give vores liv et eftersyn.

Stress, udbrændthed, vanskeligheder med livet eller relationer til andre, meningsløshed, tomhed, fastlåsthed, manglende glæde, livsangst, livskrise og meget andet kan gøre, at vi ønsker at tage os selv op til nærmere inspektion.

Det kan såmænd også være, at vi ønsker mere nærvær, mening og glæde i livet. Måske er vi nået til et sted, hvor vi ønsker personlig udvikling på et eller flere områder.

Samtaler om os selv, livet, døden, kærligheden og alt det indimellem

Udover at have en gedigen baggrund som psykolog, er jeg også certificeret psykoterapeut og har mange års erfaring med at tale med andre om vanskeligheder med livet.

De fleste, der ønsker personlige samtaler hos mig, gør det, fordi der er udfordrende forhold og problemstillinger, der gør sig gældende. Men ofte også med det formål at få mere nærvær, selv-omsorg og livsglæde ind i deres liv. 

I samtalerne er jeg en art guide, der støtter på vejen til at forstå sig selv, finde nøglen til et godt liv og opnå balance mellem livets muligheder og begrænsninger. Dette forudsætter, at du modigt og ærligt tør kigge på dig selv mhp. at kunne leve et mere autentisk liv.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.