Psykolog Kim Bonnesen

Faglig tilgang

“It is only with the heart that one can see clearly. What is essential is invisible to the eye.”

– Rævens hemmelighed til Den lille prins

Mit faglige ståsted

Mit faglige ståsted grunder sig på både faglig viden, praksiserfaring og livserfaring.

Jeg arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang til psykologbehandling og terapisamtaler. Jeg tager afsæt i, at krop, sind og adfærd hænger sammen og påvirker hinanden. Ligesom det også har stor betydning for vores trivsel og sundhed, hvordan vi engagerer os i livet.

Jeg arbejder med baggrund i en tilgang til samtaler, der både lægger vægt på de udfordringer, glæder og sorger, som tilværelsen består af lige nu, men også på, hvordan de afspejler livets mere generelle lovmæssigheder, som vi alle er en del af.

Jeg arbejder ikke med nogle bestemte metoder, men ud fra en værktøjskasse opbygget gennem mange år og med fokus i mit arbejde på at skabe mere nærvær, egenomsorg,  livskraft, livsengagement og livsmening til gavn for både en selv og for andre.

I den forstand arbejder jeg med personlig-, eksistentiel- og spirituel udvikling og med fremme af sundhed, modenhed og balance.

Jeg tager altid udgangspunkt i det enkelte menneske, jeg sidder overfor og i hvad vedkommende har på hjerte og hvordan samtalen i øvrigt udvikler sig.

Jeg lægger stor vægt på at opbygge en tillidsfuld relation og på den fælles dialog og den gensidige refleksion. Tillidsfuldhed, nærvær, ærlighed og autenticitet er nøgleord for mig i den relation.

Jeg tilbyder både almindelig psykologisk rådgivning og mere psykoterapeutisk orienterede samtaler. Jeg er også meget inspireret af eksistentiel psykoterapi.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.