Psykolog Kim Bonnesen

Mit kontor

Priser, mv.

Individuelle samtaler

Individuelle samtaler kr. 1200 for 60 minutter.

Supervision, mv.

Individuel supervision: kr. 1400 pr. session for 60 minutter. 

Foredrag, workshops, mv. aftales altid konkret.

Ventetid

Ventetiden på samtaler er typisk mellem 1 – 3 uger alt efter, om du ønsker en ydertid, bestemte dage eller har mulighed for samtale i løbet af dagen. 

Betaling

Honorar betales over Mobilepay 88 46 92 efter hver samtale, hvorefter jeg sender faktura på mail.

Efter aftale kan der også betales over netbank (Merkur bank 8401 1536194).

Afbudsregler

Ved afbud gives besked hurtigst muligt og inden kl. 9.00 samme dag som aftalen.

Du kan give besked på sms +45-50992950 eller mail psykolog@kimbonnesen.dk. Jeg sender dig en bekræftelse, så snart jeg har modtaget og set din besked.

Ved udeblivelse eller afbud senere end kl. 9.00 samme dag før en aftale opkræves et udeblivelsesgebyr på kr. 475,- kr., uanset årsag.

Bemærk, at udeblivelsesgebyret gælder for alle klienter og alle aftaler, dvs. både for egenbetalere og for sundhedsforsikringstagere (f.eks. klienter henvist over PrimaCare).

Lægehenvisning

Jeg er ikke tilknyttet den offentlige sygesikring og du kan derfor ikke bruge en henvisning fra lægen til samtaler hos mig.

Til gengæld har jeg en aftale med danmark og hvis du er medlem heraf,  vil du i visse tilfælde kunne opnå tilskud derfra (se nedenunder).

Tilskud fra ‘danmark’

Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark”, giver “danmark” tilskud til både personlige- og videosamtaler, hvis du går til samtaler hos mig og hvis du opfylder et af disse kriterier.

Dersom du opfylder ovennævnte kriterier giver “danmark” kr. 300 pr. samtale. Du kan se mere herom her.

Efter at du har betalt honoraret for den enkelte samtale, indberetter jeg til danmark og du får automatisk tilskuddet udbetalt.

Sundhedsforsikringer

Nedenstående gælder ikke for forsikringstagere henvist gennem PrimaCare, som jeg selv afregner direkte med.

Men ellers gælder der følgende retningslinjer:

Sundhedsforsikringer og bevillinger af forskellig art kan også benyttes. Almindeligvis stilles der blot krav om, at du vælger en autoriseret psykolog.

Bemærk dog:

  • at almindeligt honorar er på kr. 1200, hvorfor en mindre egenbetaling kan forekomme, da bevillinger typisk ligger mellem kr. 900 og 1100
  • at du enten selv afregner direkte med dit forsikringsselskab, dvs. jeg sender på normal vis en faktura til dig, som du efterfølgende kan få refunderet af bevillingsgiver
  • eller at jeg kan afregne direkte med din sundhedsforsikring.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.