Priser og tilskud

Priser

Individuelle samtaler: kr. 1200 pr. session (a’ 60 minutter).

Individuelle samtaler med rabat til studerende, ledige og kontanthjælpsmodtagere: kr. 1000 pr. session (a’ 60 minutter).

Par- og familiesamtaler: kr. 1400 (for 5 kvarter).

Supervision, coaching, mv.: kr. 1400 pr. session (a’ 60 minutter).

Sundhedsforsikringer og bevillinger af forskellig art: se nedenfor.

Foredrag, workshops, mv. aftales altid konkret.

Betaling

Honorar indbetales til Merkur bank 8401 1536194, over Mobilepay 88 46 92 eller betales kontant efter hver samtale, med mindre andet er aftalt.

Lægehenvisning

Bemærk, at jeg ikke er tilknyttet den offentlige sygesikring og du kan derfor ikke bruge en henvisning fra lægen til samtaler hos mig.

Men til gengæld har jeg typisk kun relativ kort ventetid og hvis du er medlem af danmark, vil du i visse tilfælde kunne opnå tilskud derfra (se nedenunder).

Tilskud fra ‘danmark’

Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark”, giver “danmark” tilskud til både personlige- og videosamtaler, hvis du går til samtaler hos mig og hvis du opfylder et af disse kriterier.

Dersom du opfylder ovennævnte kriterier giver “danmark” kr 300 pr. samtale. Hvis du er mellem 18 og 25 år giver “danmark” dog kr 450 pr. samtale. Du kan se mere herom her. Efter at du har betalt honoraret for den enkelte samtale, indberetter jeg til danmark og du får automatisk tilskuddet udbetalt.

Sundhedsforsikringer

Sundhedsforsikringer og bevillinger af forskellig art kan også benyttes. Almindeligvis stilles der blot krav om, at du vælger en autoriseret psykolog. 

Bemærk dog:

  • at almindeligt honorar er på kr. 1200, hvorfor en mindre egenbetaling kan forekomme, da bevillinger typisk ligger mellem kr. 900 og 1100 
  • at du selv afregner direkte med dit forsikringsselskab, dvs. jeg sender på normal vis en faktura til dig, som du efterfølgende kan få refunderet af bevillingsgiver
  • undtagelsesvist kán jeg også afregne med bevillingsgiver.

Åbningstider

Jeg er på Diakonissestiftelsen mandag til fredag og tilbyder samtaler primært om dagen mellem kl. 9.00 og 18.00, men aftentider kan også aftales.

Jeg har kun kort ventetid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Copy link
Powered by Social Snap