Psykolog Kim Bonnesen

Tornetrask, Abisko, Nord-Sverige

Hvordan arbejder jeg?

Jeg har 65+ års livserfaring, 35+ års psykologerfaring og 25+ års erfaring som psykoterapeut.

Som psykolog og psykoterapeut kan jeg tilbyde dig kompetent og målrettet hjælp til en bred vifte af problemstillinger, der har med de forskellige udfordringer at gøre, som vi mennesker nu en gang møder på vores vej gennem livet.

Jeg har især specialiseret mig i sundhedspsykologi, klinisk psykologi,  eksistentiel psykologi og psykoterapi, mindfulness og self-compassion.

Jeg har været privatpraktiserende siden 2004 og har gode erfaringer med at tale med både kvinder og mænd og unge, voksne, seniorer og ældre.

Samtaler med erfaren psykolog og psykoterapeut

Jeg er meget optaget af, hvad det vil sige at være menneske – at være dig og mig – og jeg lægger derfor stor vægt på at lytte, undre mig, spørge, forstå og kommentere.

At være dig og mig er altid noget, som vi er lige her og nu og jeg lægger derfor også stor vægt på den fælles dialog omkring dit liv og din livssituation, som den er lige nu. Hvad optager dig? Hvordan ser du på dig selv og verden? Hvordan er det at være dig lige nu – i morges, i dag, på vej over til samtale og lige nu?

Det er min erfaring, at det er gennem arbejdet med det, der optager dig og fylder mest lige nu, at vi har det bedste afsæt for, at du kan udvikle sunde og hensigtsmæssige måder at tackle livet på.

At være dig og mig lige nu er også noget, som vi er på baggrund af, hvad der ellers er sket i vores liv indtil nu og vi vil ofte også komme ind på disse forhold.

Udgangspunktet vil dog altid være, hvad du har på hjerte og hvordan samtalen i øvrigt udvikler sig. Det betyder også, at ikke to samtaleforløb hos mig er ens, da samtalen altid udvikler sig ud fra dit ståsted i livet lige nu og på baggrund af den relation, der udvikler sig mellem os.

Vi vil sammen kigge på, hvordan du oplever og håndterer dit liv lige nu, idet vi samtidig vil have fokus på, hvordan du på en mere hensigtsmæssig, sund og balanceret måde kan gribe livet an.

Vi vil sammen kigge på, hvordan du kan være mere nærværende og opmærksomt til stede i livet og hvordan du kan forholde dig venligt, accepterende og omsorgsfuldt overfor dig selv.

Jeg tilbyder både personlige samtaler, videosamtaler, telefonisk rådgivning og walk and talk.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Copy link
Powered by Social Snap