Psykolog Kim Bonnesen

Mit kontor på Diakonissestiftelsen

Priser og tilskud

Individuelle samtaler

Individuelle samtaler kr. 1100 pr. session (for 50 minutter).

Individuelle samtaler med rabat kr. 1000 pr. session (for 50 minutter). Jeg giver studierabat og rabat til ledige og kontanthjælpsmodtagere.

Par- og familiesamtaler, mv.

Par- og familiesamtaler: kr. 1400 (for 5 kvarter).

Supervision: kr. 1400 pr. session (a’ 50 minutter).

Foredrag, workshops, mv. aftales altid konkret.

Betaling

Med mindre andet er aftalt (f.eks. at du er henvist gennem Prima Care) gælder følgende:

Honorar betales over Mobilepay 88 46 92 eller kontant efter hver samtale.

Efter samtalen sender jeg faktura på mail, hvor du også (efter aftale) kan betale for samtalen over Mobilepay eller netbank
(Merkur bank 8401 1536194).

Lægehenvisning

Jeg er ikke tilknyttet den offentlige sygesikring og du kan derfor ikke bruge en henvisning fra lægen til samtaler hos mig.

Men til gengæld har jeg typisk kun relativ kort ventetid og hvis du er medlem af danmark, vil du i visse tilfælde kunne opnå tilskud derfra (se nedenunder).

Tilskud fra ‘danmark’

Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark”, giver “danmark” tilskud til både personlige- og videosamtaler, hvis du går til samtaler hos mig og hvis du opfylder et af disse kriterier.

Dersom du opfylder ovennævnte kriterier giver “danmark” kr. 300 pr. samtale. Hvis du er mellem 18 og 25 år giver “danmark” kr. 450 pr. samtale. Du kan se mere herom her. Efter at du har betalt honoraret for den enkelte samtale, indberetter jeg til danmark og du får automatisk tilskuddet udbetalt.

Sundhedsforsikringer

Nedenstående gælder ikke for forsikringstagere henvist gennem PrimaCare, som jeg selv afregner direkte med.

Men ellers gælder der følgende retningslinjer:

Sundhedsforsikringer og bevillinger af forskellig art kan også benyttes. Almindeligvis stilles der blot krav om, at du vælger en autoriseret psykolog.

Bemærk dog:

  • at almindeligt honorar er på kr. 1100 (kr. 1000 med rabat), hvorfor en mindre egenbetaling kan forekomme, da bevillinger typisk ligger mellem kr. 900 og 1100
  • at du selv afregner direkte med dit forsikringsselskab, dvs. jeg sender på normal vis en faktura til dig, som du efterfølgende kan få refunderet af bevillingsgiverC

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Copy link
Powered by Social Snap