Privat praksis

 

Samtaler, supervision og kurser

 

Over 30 års fagligt engagement i, hvordan vi mennesker mestrer livet.

 

Samtaler

 

Det er, når livet går os imod, at vi opsøger hjælp, støtte og vejledning. Vi kan da have brug for en samtalepartner, der med empati, kløgt og måske både humor og alvor kan hjælpe og guide os på vej.

 

Jeg tibyder samtaler og arbejder med problemstillinger af både personlig og social, eksistentiel og spirituel, arbejdsmæssig og uddannelsesmæssig karakter. Alt efter problemstilling kan vi kalde det rådgivning, støttende samtaler, psykoterapi eller life-coaching.

 

Jeg har af gode grunde ikke svaret på, hvordan du bedst møder og lever dit liv, hvordan du skal forholde dig til, at alting forandrer sig og det hele er forbi en dag eller hvordan kærligheden har plads i dit liv. Jeg har heller ikke svaret på, hvordan du skal forholde dig til alle de små og store problemstillinger og udfordringer, som du møder i dit liv.

 

Men jeg har mange års erfaring med at beskæftige mig med netop disse forhold hos mig selv og med at støtte andre til selv at finde deres egne svar.

 

Supervision

 

Jeg tilbyder supervision til enkeltpersoner og til grupper, der ønsker at arbejde med nærvær og refleksion som bærende elementer i supervisionsprocessen.

 

Kurser

 

Jeg tilbyder forskellige kurser, foredrag, cafe-møder, mindfulness-sessioner, undervisning og andet med baggrund i det, der nu engang optager mig og som jeg ved noget om.

 

 

Erfaren, autoriseret psykolog og psykoterapeut tilbyder rådgivning, samtaler og life-coaching, kurser og supervision.

Eksistentiel psykologi, mindfulness og compassion. Diakonissestiftelsen, Frederiksberg/ København.