Foto: Diakonissestiftelsen, Frederiksberg

Nedenunder finder du diverse info, der kan være nyttig, hvis du indgår en aftale om samtale hos mig.

Praksis

Jeg holder til på Diakonissestiftelsen. Adressen er Peter Bangsvej 7A, 4. etage, lok. 28, 2000 Frederiksberg.

Du kan se her, hvor jeg holder til. Du skal ind ad indgangen fra den lille parkeringsplads foran nr. 7A.

Transport

Der er nem adgang med offentlig transport. Fasanvej metrostation og Peter Bangsvej S-togs station ligger ikke langt fra Diakonissestiftelsen og der er busser lige i nærheden.  

Der er parkeringsmuligheder på området og de fleste steder er der gratis parkering i to timer. Men der kán også være efterspørgsel på pladserne og visse steder parkering i mindre tid end to timer. Husk også at stille parkeringsskiven.

Adgang til mit kontor

Der er udførlig skiltning indenfor i hele bygningen og det er forholdsvist nemt at finde mit lokale. Jeg har min mobil åben ca. 10 minutter før samtalen og du er meget velkommen til at ringe til mig, hvis du “farer vild” på Diakonissestiftelsen, så guider jeg på vej.

Mit mobil nr. er 50992950.

Trapper:
når du går igennem glasdørene og kommer indenfor i bygningen, er der trapper lige foran dig og det nemmeste er blot at følge skiltene op ad trapperne til 4. etage. Når du kommer op på 4. sal, viser skiltningen dig mod højre og når du er kommet gennem dørene igen ned ad gangen th. til det næstsidste lokale (nr. 28).

Elevator:
der er to elevatorer, der kan bruges. Det nemmeste er at bruge den henne til venstre ad gangen, når du kommer ind gennem glasdørene i stuen, da denne går helt op til 4. etage, hvor jeg holder til. Når du kommer ud af elevatoren, skal du gå tv., gennem døren(e) og derefter th. ned af den lange gang. Du kan selvfølgelig også bruge eleveatoren lige foran dig i stuen, men bemærk, at den kun går til 3. etage.

Hvis du er gangbesværet eller har barnevogn med, skal du bruge elevatoren henne til venstre, når du kommer ind gennem glasdørene.

Betaling

Med mindre andet er aftalt gælder følgende:

Honorar betales over Mobilepay 88 46 92 eller kontant efter hver samtale.

Efter samtalen sender jeg faktura på mail, hvor du også (efter aftale) kan betale for samtalen over netbank
(Merkur bank 8401 1536194).

Helligdage og weekender

Glasdøren (selve indgangsdøren nede i stuen) kán være lukket om morgen på helligdage og i weekender. Tv. for døren kan man ringe op (der står ”4. sal” på knappen øverst th.), hvis du ringer der, kan jeg gå ud på gangen oppe hos mig og åbne døren. Alternativt kan du blot ringe på 50992950, så gør jeg det samme.

Tavshedspligt, etik og journal

Jeg er underlagt reglerne for autoriserede psykologer og følger de nordiske etikregler for psykologer.

Jeg har som psykolog tavshedspligt, men har også underretningspligt, hvilket  betyder, at jeg ligesom andre borgere og professionelle i ganske særlige tilfælde skál se bort fra min tavshedspligt (især ved oplysning om at navngivne børn svigtes eller hvis du er til fare for dig selv, mv.).

Hvis du har spørgsmål vedrørende disse forhold, er du meget velkommen til at tage det op med mig.

Som autoriseret psykolog skál jeg føre journal og opbevare denne i minimum 5 år. Journalen indeholder kun et minimum af oplysninger og du er når som helst velkommen til at se et print af denne.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Copy link
Powered by Social Snap