Psykolog Kim Bonnesen

Faglig tilgang

I mine samtaler arbejder jeg med, hvordan livet opleves lige nu og hvordan vi bedre kan forstå og håndtere de udfordringer, som livet medfører.

Jeg arbejder også med, hvordan vi kan være mere nærværende og rolige, venlige, omsorgsfulde og accepterende.

Eksistentiel fænomenologisk terapi

At være menneske:

Hvordan finder vi i dialog med livet vores eget ståsted ift. livets store og mindre spørgsmål og grundvilkår?

Det er op til os hver især at finde ud af, hvordan vi ønsker at leve livet og hvad der er et godt, meningsfuldt og autentisk liv for netop mig. Både i hverdagen, mht. valg i livet og i ekstraordinære situationer, kriser og livsovergange.

Det gælder også for alle mennesker, at livet både indeholder glæder og sorger og udfordringer af forskellig art. Disse forhold kommer til os på forskellige måder og på forskellige tidspunkter i vores liv, ligesom vi også håndterer dem på forskellig vis.

Nogle slår os omkuld, nogle gør livet sværere, nogle må vi forlige os med, nogle giver os glæde og nogle gør livet mere værd at leve. Uanset er vi dog altid sat i den situation, at vi bedst muligt må håndtere, hvad der nu end viser sig på vores vej.

Hvordan er det at være dig og hvordan oplever og møder du livet lige nu?

Mindfulness og self-compassion

At være nærværende og give os selv egenomsorg:

Vi har som mennesker brug for et fundament, der rækker ud over os selv og forbinder os med andre mennesker, med naturen og med livet. I hverdagen, i vores forståelse af verden og både når livet opleves godt og når livet er svært for os.

Hvordan kan vi være mere opmærksomt til stede? Hvordan kan vi mere opmærksomt engagere os i livet?

Hvordan kan vi passe bedre på os selv? Og dermed også passe bedre på andre? På naturen og på alt levende?

At turde møde os selv og livet mere autentisk handler om mod, accept af os selv og en efterhånden gryende forståelse for, at der intet ‘galt’ er med os, men at vi – ligesom alle andre – blot er et menneske i dette til tider udfordrende sted kaldet livet.

Hvordan er du nærværende og opmærksomt til stede i livet og hvordan får du givet omsorg til dig selv?

Rådgivning og psykoedukation

Alt efter person og problemstilling indgår der ofte også i mine samtaler rådgivning af forskellig art, psykoedukation og forslag til øvelser, hjemmearbejde, links, mv. Men selvfølgelig kun, hvis det opleves meningsfuldt, da kun du selv bedst ved, hvad der er mest hjælpsomt for dig.

Er der noget i dit liv eller i de udfordringer, som du lige nu møder i livet, som du har brug for at forstå bedre og evt. også har brug for noget rådgivning omkring?

"Kim har betydet meget for min udvikling det sidste års tid. Han er en livsklog, generøs, empatisk og nærværende psykolog og har i vores samtaler haft en præcis forståelse af de problemer, jeg slås med. Jeg har virkelig følt mig 'set' og støttet på mange måder og har fået mine helt egne redskaber til at arbejde videre med mit liv"

- Pia

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Copy link
Powered by Social Snap