Tab og sorg

Sorg kan være meget enkel, men også meget kompleks. Den er rå og gør ondt, men er også forvirrende og svær at blive klog på. Nogle gange er sorgen fraværende, nogle gange er min sorg anderledes end andres måde at sørge på og nogle gange går vi ind og ud af den. Nogle gange er den ganske overvældende.

Vi sørger alle på vores helt egen måde og der er ingen rigtig måde er at sørge på. Det sker dog, at vi enten kan sidde fast i sorgen eller have svært ved overhovedet at nærme os den, hvilket uanset ikke er sundt for vores mentale helbred.

Tab og sorg er forbundet med hinanden og hører til livets store følelser og begivenheder og det kan være forskelligt, hvem i vores netværk, vi kan tale med om det og hvordan.

Samtaler om tab og sorg

Som psykolog tilbyder jeg et trygt samtalerum, hvor du kan sætte ord på de tanker og følelser, som det kan være svært at dele med andre, selv blive klog på eller dele med dig selv.

Vi kan også se på, hvilken placering sorgen har i netop dit liv og hvordan sorg også kan være med til at modne os og gøre os mere livsduelige.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Copy link
Powered by Social Snap