Supervision, egenterapi og kurser

“Vi søger de svar, vi tror, vi mangler. Men det vi mangler er spørgsmål, som kaster lys over de indre svar, vi allerede har”

Jørn Toustrup

Supervision af psykologer

Jeg har mange års erfaring med at supervisere psykologistuderende og psykologer (både nyuddannede psykologer, psykologer på vej mod autorisation og erfarne psykologer).

Jeg lægger vægt på udviklingen af ens egen psykologstil indenfor den ramme som praksisbaseret evidens (de nonspecifikke faktorer) sætter. Jeg superviserer også med baggrund i både en eksistentiel og mindfulness-baseret tilgang.

Supervision kan foregå både individuelt, i gruppe og over internet (gerne whereby).

Supervision

Herudover superviserer jeg:

  • enkeltpersoner (læger, psykiatere, støttekontaktpersoner, mentorer, mv.) og personalegrupper i det relationelle arbejde med mennesker
  • professonelles arbejde med pårørende
  • professionelle, der arbejder ud fra en eksistentiel tilgang eller som ønsker at dygtiggøre sig indenfor denne.

Formålet med supervision er belysning og perspektivering af faglige emner, typisk af ‘sager’, men da jeg også har en eksistentiel baggrund, er det bestemt også muligt at tale om personlige forhold. Faktisk er det muligt i supervision at tage alt op, der direkte eller indirekte influerer på ens faglige arbejde og fag-personlige udvikling.

Jeg arbejder “metodefrit” og primært fasciliterende en proces, der befordrer refleksion, nærvær og fokus på her-og nu. Af og til med brug af reflekterende team.

Jeg har kun mulighed for i mindre udstrækning at tilbyde supervision.

Egenterapi

Jeg har mange års erfaring i at træne, supervisere, rådgive og støtte psykologer og psykologistuderende i deres vej gennem og efter psykologuddannelsen og i livet.

Udover deres universitetsuddannelse er det vigtigt, at psykologer, der gerne vil arbejde terapeutisk med andre mennesker, også lærer fagets metodik og ikke mindst sig selv at kende.

Jeg tilbyder derfor egenterapi i en eksistentiel, mindfull og selfcompassionate framework med fokus på ro, nærvær, opmærksomhed og fordybelse. Udgangspunktet herfor er lige dele blanding af eksistentiel psykologi, mindfulness og praksisbaseret evidens.

Jeg tilbyder også egenterapi til andre faggrupper, der gerne vil arbejde relationelt og med fokus på at støtte andre i at mestre livet.

Kurser

Jeg tilbyder forskellige kurser, workshops, foredrag, cafe-møder, mindfulness-sessioner, undervisning og andet med baggrund i det, der nu engang optager mig og som jeg ved noget om.

Jeg har i særlig grad erfaring og viden indenfor disse områder:

  • livets psykologi; livshåndtering; eksistentiel psykologi my way
  • mindfulness & self-compassion
  • pårørende til psykisk sårbare; pårørendegrupper
  • arbejdet med frivillige
  • telefonrådgivning.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Copy link
Powered by Social Snap