Faglig tilgang

En eksistentiel psykologisk tilgang

Hvad vil det egentlig sige at være et menneske i dette på så mange måder uforståelige liv, som kun er os til låns for en periode og som en anden pose blandede bolsjer indeholder både glæder og sorger?! Hvad vil det sige at være dig og at være mig?

Vores væren-i-Livet er en dans og en samtale, så hvordan finder vi og Livet sammen i den bedst mulige dans og samtale i vores søgen efter os selv?

Hvordan finder vi i denne samtale med livet nøglen til en mere autentisk, sammenhængende og meningsfuld tilværelse?

Og hvordan gør vi det med baggrund i de forudsætninger, livsvilkår, muligheder og begrænsninger, som nu engang er vores liv?!

Tilværelsen er selvfølgelig forskellig for os alle.

Hvem vi er, og hvad vi kæmper med. Hvilke udfordringer vi har, hvilke glæder og sorger. Hvilke forudsætninger og hvilke ressourcer.

På vores vej gennem livet, kalder livet hos os alle på, at vi træder i karakter, som den vi nu engang er, hvis vi ønsker at leve et så autentisk liv som muligt.

Så hvordan kan vi hver især være i og mestre den tilværelse, der lige her-og-nu er vores, hvilket ofte handler om både at være med det, der er svært og at gøre noget mhp. at få det bedre.

Min tilgang i denne proces er at lytte, undre mig, spørge og kommentere og på forskellig vis give støtte og perspektiver, idet jeg samtidig lægger stor vægt på den fælles dialog og den gensidige refleksion. 

Eksistentiel psykologi

Se mere her om min forståelse af, hvad det vil sige at være et menneske.

Mindfulness & self-compassion

Hvordan kan vi mere opmærksomt engagere os i livet med et bedre afsæt i os selv?

Hvordan kan vi passe bedre på os selv? Og dermed også passe bedre på andre?

At turde møde os selv og livet mere autentisk handler om mod, accept af os selv og en efterhånden gryende forståelse for, at der intet ‘galt’ er med os, men at vi – ligesom alle andre – blot er et menneske i dette til tider udfordrende sted kaldet livet.

I mine samtaler arbejder jeg med, hvordan det er muligt at være mere nærværende tilstede ift. os selv, andre og livet.  Ofte arbejder jeg også med, hvordan vi mere venligt, omsorgsfuldt og accepterende kan være sammen med os selv og andre.

Mindfulness & self-compassion

Se mere om min forståelse af mindfulness & self-compassion her

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Copy link
Powered by Social Snap