Erfaren og kompetent psykolog

Fleksible samtaler

30+ års psykologerfaring

Jeg har praksis på Diakonissestiftelsen på Frederiksberg og kan tilbyde dig fleksible samtaler alt efter, hvad der er din problemstilling.

Jeg arbejder med en lang række problemstillinger, som f.eks. personlige, sociale, familiemæssige, eksistentielle, arbejdsmæssige og uddannelsesmæssige problemstillinger, hvilket du kan se mere om her.

Jeg tilbyder samtaler både i dag-, eftermiddag- og aftentimer. Se mere om priser, tilskud og åbningstider her.

Jeg har 60+ års livserfaring, 30+ års erfaring som psykolog og 20+ års erfaring som certificeret psykoterapeut.

Jeg arbejder med baggrund i både faglig viden (herunder videreuddannelser/ kurser/egen terapi og supervision) og egen erfaring med livet. Se mere om min faglige tilgang her.

Jeg har gode erfaringer med at tale både med kvinder og mænd og unge, voksne, seniorer og ældre. 

At møde livet

Jeg er især interesseret i, hvordan vi møder og mestrer livet, dvs. de forskellige udfordringer, dilemmaer og vanskeligheder, som livet nu engang uundgåeligt fører med sig. Og som viser sig både som hverdagslige dilemmaer og spørgsmål til os og som mere grundlæggende udfordringer. 

Endvidere har jeg som psykolog stor ekspertise i pårørende-problemstillinger. Du kan se mere her om mine samtaler med pårørende. Jeg har i øvrigt udarbejdet et et hjælp-til-selvhjælps pårørende ressourcekit, som du gratis, kvit-og-frit kan bruge som inspiration i dit arbejde med at være pårørende. Dersom du er tæt på en pårørende, kan du også hente inspiration samme sted. Pårørende ressourcekittet finder du her.

Herudover har jeg også en stor interesse i mindfulness og self-compassion (at være nærværende med accept og venlighed), som du finder mere om her.

Personlige samtaler og corona

Jeg har åbent for personlige samtaler, walk and talk og videosamtaler.

Jeg følger Sundhedsstyrelsens gældende retningslinjer og du kan derfor trygt komme til samtale.

Indgåelse af aftale

Første gang du booker en aftale hos mig, modtager du info om, hvor du finder mig, transport og parkering, fakturering, mv..

Herudover modtager du også specifik corona info ifm. mine samtaler.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Copy link
Powered by Social Snap