Erfaren og kompetent psykolog og psykoterapeut

30+ års psykolog erfaring

Jeg har 60+ års livserfaring, 30+ års erfaring som psykolog og 20+ års erfaring som certificeret psykoterapeut. Herudover 10+ års erfaring med nærværs- og selfcompassion praksis.

Jeg arbejder med baggrund i både faglig viden og egen erfaring med livet. Se mere om min faglige tilgang her og om min livs- og menneskeforståelse og mit værdigrundlag her. Jeg har gode erfaringer med at tale både med kvinder og mænd og med unge, voksne, seniorer og ældre. 

At være i livet

Jeg er især interesseret i:

  • hvordan vi hver især ér i livet, møder og mestrer livet og de forskellige udfordringer, dilemmaer og vanskeligheder, som livet nu engang uundgåeligt fører med sig og som viser sig både som hverdagslige dilemmaer og spørgsmål til os og som mere grundlæggende udfordringer
  • hvordan vi kan være mere nærværende og opmærksomt til stede i livet og mere accepterende, omsorgsfulde og venlige overfor os selv

Herudover er jeg også helt overordnet optaget af:

  • hvad det vil sige at være menneske, hvad livet er for en størrelse og hvad formålet og meningen er med livet.

Nyt i september måned

MINDFULNESSGUDSTJENESTE

I løbet af efteråret afholder sognepræst Line Bjørn Hansen og jeg fem mindfulnessgudstjenester i Husumvold kirke, hvor ro og nærvær er i fokus.

Mindfulnessgudstjenesten i september måned er torsdag 16. sept. kl. 17.00. Hver mindfulnessgudstjeneste varer 45-60 minutter og vi afholder en hver måned august – december.

Du kan se mere her på Husumvold kirkes website.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Copy link
Powered by Social Snap