Mindfulnessgudstjenester i Husumvold kirke

Mindfulnessgudstjenesterne i Husumvold kirke er tænkt som en pause i hverdagen, hvor kirkens smukke rum danner ramme om meditation, refleksion, bøn, stilhed, musik og tilstedeværelse. Hver aften har sit eget tema og kirkens sognepræst Line Bjørn Hansen kommer med sit bud på kristendommens perspektiv på vores liv i dag. Dette efterfølges af meditationer guidet af psykolog/frivillig mindfulness-instruktør Kim Bonnesen. Ofte laves en generel falde-til-ro meditation på ca. 15 minutter og en mere specifik temaorienteret meditation på ca. 10 minutter. Organist Helgi Breiner står for musikken gennem gudstjenesten.

Kom og hør klokkerne ringe. Giv dig selv plads til ro og fordybelse. Mærk nærværet mellem dig og de øvrige deltagere. Lad kroppen og sindet falde til ro i kirkens trygge rum og gå herfra med skuldrene sænket og en fornemmelse af afslappethed og balance mellem krop og sind.  

Mindfulnessgudstjenesterne afholdes i udgangspunktet torsdag en gang om måneden kl. 17.00 – 18.00 og indtil videre er der planlagt disse mindfulnessgudstjenester:

  • 20.1, med emnet kærlighed
  • 17.2, ro
  • 17.3, glæde
  • 28.4, opmærksomhed
  • 9.6, venlighed

Der er ingen mindfulnessgudstjeneste i maj måned og endnu ikke programsat datoer for anden halvdel af 2022.

Foto: Husumvold kirke

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Copy link
Powered by Social Snap