Psykolog Kim Bonnesen

Tab og sorg

“Sorg er den reaktion, vi oplever, når vi mister noget betydningsfuldt” – Mai-Britt Guldin

Sorg er en naturlig del af livet og sorg er tæt sammenvævet med kærlighed og hvad der er betydningsfuldt for os i livet. Sorg opleves forskelligt fra person til person,  vi sørger alle på hver vores måde og der er ingen rigtig eller forkert måde at sørge på.

Sorg kan være meget enkel, men også meget kompleks. Den kan være rå og gøre ondt, men kan også forvirrende og svær at blive klog på. Nogle gange er sorgen fraværende, nogle gange er sorgen anderledes end andres måde at sørge på og nogle gange går vi ind og ud af den. Nogle gange er den ganske overvældende.

Tab og sorg er forbundet med hinanden og hører til livets store følelser og begivenheder og det kan være forskelligt, hvem i vores netværk, vi kan tale med om det og hvordan.

Samtaler om tab og sorg

Som psykolog tilbyder jeg et trygt samtalerum, hvor du kan sætte ord på de tanker og følelser, som det kan være svært at dele med andre, selv blive klog på eller dele med dig selv.

Vi kan også se på, hvilken placering sorgen har i netop dit liv og hvordan sorg også kan være med til at modne os og gøre os mere livsduelige. Måske ikke lige nu, men måske på sigt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

Copy link
Powered by Social Snap